Barnedisco

Velkommen til alle som skal på barnedisco i dag! Gleder oss vilt til å se dere. Litt info om kvelden:

PARKERING: P-plassen ved forsamlingshuset er ikke så stor. Hvis det blir fullt der, kan dere parkere i lomma/flata på andre siden av veien. Vi har spurt grunneier om lov:) Husk refleks!

BETALING: Vi tar inngangspenger i døra: 50 kr per person eller 200 per familie. Vi tar Vipps, kontanter og kort.

SITTEPLASSER: Siden det er disco vi inviterer til, har vi prioritert gulvplass foran bord. Skulle alle sitteplasser være opptatt, er det bare å hente fram flere stoler. Føl dere som hjemme:)

FYRVERKERI: Vi må se an været før vi skyter opp. Hvis mye vind, dropper vi det helt. Det blir uansett moderat mengde fyrverkeri. Dere kan ta med ekstra selv, men vær varsom ved oppskytingen. Bruk beskyttelsesbriller, pass på at folk og biler ikke kan bli truffet og følg fyrverkerireglene 
(https://www.sikkerhverdag.no/…/trygg-bruk/fyrverkerireglene/). Alle må passe godt på egne barn. Beskyttelsesbriller er anbefalt også ved bruk av stjerneskudd. Og det er ikke lov å sende opp raketter før kl 18.00 (gjelder for hele landet).

PÅ SNAP? Åsvang har et eget geofilter for kvelden. Sveip til høyre for å legge til vår nyttårsdiscoramme:)

TRENGER DU PARTYHATT? Vi har et eget papphatt-verksted ved det første bordet i lokalet, der du kan lage en superenkel hodepryd for kvelden.

VIL DU HENGE PÅ ÅSVANGS FJESVEGG? Vi vil dekorere gangen med blide festfjes! Ta bilde av deg selv, eller en venn (hvis han/hun synes det er greit), send til meg på Messenger, og så printer jeg ut og henger opp.

HAR DU EI ØNSKELÅT? Gi meg et hint om hvilken sang som får dansefoten til å rykke, så legger jeg den inn på spillelista,

HJERTELIG VELKOMMEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *