Årsmøte 15.2.2024

·

·

Torsdag 15. februar kl. 18.00 i Åsvang forsamlingshus

Alle som bor i grenda rundt Åsvang forsamlingshus, kjent som «Innaferåsen» på Stadsbygd, har rett til å delta på årsmøtet, har stemmerett og er valgbare til tillitsverv i foreningen. Grendas grenser går fra den gamle fylkesgrensa mellom Nord- og Sør-Trøndelag på fylkesvei 715, og opp til «værvarslinga» på fylkesvei 717 (t.o.m. Rørvikveien 249).

Send forslag til styremedlemmer og saker innen 1. februar

9. februar: Fristen for å melde seg til verv i styret har passert, men gi beskjed til styreleder innen 15. februar om du likevel kan tenke deg å stille.

Faste saker på møtet er valg av styre og gjennomgang av regnskap

I tillegg kan alle i grenda sende inn saker til årsmøtebehandling.

Forslag til styreverv (leder, kasserer og 1-3 medlemmer) og andre saker må sendes inn senest 1. februar 2024 til e-post langfjurru@gmail.com.

Saksliste

  1. Gjennomgang av regnskap
  2. Forsikingssak vannlekkasje
  3. Valg av nytt styre
  4. Eventuelt (hvis ingen stiller til styreverv): Åsvangs framtid. Uten styre kan vi ikke fortsette drift av Åsvang som forsamlingshus. Bør vi starte en prosess med å legge ned Åsvang forsamlingshus?

Bør huset legges ned?

De siste årene har det vært lite interesse for å drive Åsvang forsamlingshus. I 2023 stilte ingen til verv, og huset har dermed ikke et valgt styre i dag. Vi som i dag utgjør styret, blir ikke med videre fra 2024, (men vi kan hjelpe et eventuelt nytt styre i gang). Hvis ingen stiller til valg i 2024, vil vi foreslå at vi starter en prosess for å legge ned forsamlings huset. Det vil i så fall starte med en utredning rundt det juridiske.

For styret, Lars Normann Berg (fungerende leder).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *