Barnas Åsvang: S.O.S Blomstereng

·

·

Dato / tid
15/06/2019
12:00 – 13:00


Ingvild Haga leser høyt fra boka hun har illustrert om humlene Hilda og Hanne. Bildene fra den rikt illustrerte boka vises på skjerm med lydkulisser i bakgrunnen mens Ingvild leser. Etterpå samtaler Ingvild med barna om innholdet i boka.

Passer for barn i barnehagealder.

Inngang: kr 50 per barn. Betal med Vipps eller kort i inngangen.

Humlen Hilda og hennes søster lever et godt liv i en gammel blomstereng. Men en dag blir verden bokstavelig talt snudd på hodet. Jakten på blomstene er igang. Bli med på en spennende reise full av farer.

S.O.S blomstereng er en billedbok for barn forfattet av Jurgen Wegter. Overordnet handler boka om tap av biologisk mangfold. Boken er kunstnerisk illustrert med detaljer som bidrar til at opplevelsen kan sees gjennom humlenes øyne. Historien tar oss med på en reise som skaper en opplevelsesmessig stigning og faglig forståelse utover i boken.

Historien danner et godt utgangspunkt for en samtale med barna om den artsrike blomsterengen/ slåttemarken. Her lever et mylder av insekter og blomster i en perfekt symbiose. Barna får innsikt i at det finnes sårbar natur som er truet. Like viktig er det å skape håp om at vi mennesker kan gjøre noe med dette.

 

 

Påmelding / Billetter

Bestilling er stengt for denne hendelsen.