Barnas Åsvang: Dansedag med Anne Halonen

·

·

Dato / tid
16/02/2019
12:00 – 13:00


Barnas Åsvang: Dansedag med Anne Halonen

Fantastiske HalonenDance kommer til Åsvang Forsamlingshus, Stadsbygd for å danse inn lørdagen med oss! Bli med! Her er det ikke om å gjøre å være flink og fin, men å ha det artig med musikk og bevegelse. Ingen forkunnskaper nødvendig – åpent nivå. Barna kan ha med seg en voksen, hvis de ønsker det.

Meld deg på innen 10. februar!
For å delta, må du sende inn  påmeldingsskjemaet. Skriv inn alderen på barna som skal delta i kommentarfeltet:

Vi legger opp timen ut ifra alderen til barna som er påmeldt. Hvis det er stor sprik i alder, deler vi opp i flere grupper. Hvis vi får mange påmeldte, deler vi også opp i flere puljer. Ta derfor forbehold om at tidspunktene kan bli noe endret.

Pris: 100 kr per barn. Du kan betale billett med Vipps #549320. Hvis du ikke har Vipps, kan du betale med bankkort i døra.

Om Halonen:
Anne Halonen fra Vanvikan er danser og instruktør, og har arrangert mange dansetimer på Fosen, bl.a. Summer Dance by HalonenDance. Hun har undervist både barn og voksne, og har et særdeles godt lag med folk. Se hennes facebookside HalonenDance

Barnas Åsvang:
Vi kommer til å arrangere en serie med aktiviteter for barn i løpet av året. Målet er å skape en møteplass der ungene kan bli kjent med hverandre, leke og lære. Dansedag med Anne Halonen er første Barnas Åsvang-event.

Påmelding / Billetter

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *